Menu
0
Home>Home & Living>Pets Gadgets>Pet Oral Repair Gel
Pet Oral Repair Gel

Pet Oral Repair Gel

US$ 160.00
kp mer spara mer
kp 1 f 1 lda gratistotalt 4 st kp 2 f 2 ldor gratistotalt 8 st

Safe Checkout

✔ Worldwide free shipping on orders over $14.99 !
✔ Free gift message card: Yes
✔ Corporate bulk purchasing: Yes
✔ Dropshipping services: Yes
✔ Customized packaging: Yes
✔ OEM ODM orders: Yes

For any special requests, feel free to contact us anytime. We're here to help!

Copy and share this link on social network or send it to your friends

Copy
Adding to cart succeed
Pet Oral Repair Gel
color:red,size:xxl
Subtotal: US$ 0
View My Cart

  • Muntliga problem fr husdjur, lst hr!

    Pet Oral Repair Gel kan grundligt bleka gula tnder, ta bort tandsten som samlats p tnderna, lsa tandplack och ge en heltckande och ren oral upplevelse. Ta bort dlig andedrkt, lindra tandknslighet, tandkttsbldning etc. Ls tandknslighet och tandkttsbldning, reparera tandkttsskador och vikande tandktt. Till exempel:

    M.D. Rekommendera

    Som husdjurstandlkare, om ditt husdjur har ansamling av tandsten, infektioner, flckar och andra tandhygieniska problem. Jag rekommenderar denna  Pet Oral Restorative Gel. Den innehller en mngd olika rtextrakt, mineraler, vitaminer och organiska freningar som hjlper till att lsa hrdad tandsten och drigenom tar bort den och frhindrar infektion.

    Hr r lite feedback frn ngra av vra konsumenter:

    “Jag har provat en miljon olika stt att borsta mina hundars tnder, speciellt eftersom veterinrstdningen r superdyr, och hon vgrar lta mig gra det oavsett vad jag har provat. Hon knyter kken s hrt. Ackumulerad tandsten genom ren ser vldigt cklig ut. Och han har en allvarlig dlig andedrkt. Eftersom jag anvnde  Pet Oral Repair Gel, han skulle inte vgra alls eftersom han gillar smaken. Efter ngra dagars anvndning r tandstenen helt borttagen, tnderna ser mycket renare ut. Och andedrkten r frisk. Rekommenderar verkligen denna produkt”

    'En av de saker som min hund lskar mest med Pet Oral Repair Gel r att den har en frsch smak och r vldigt ltt att anvnda. Den r skonsam och icke-ntande, s den skadar inte dina tnder eller tandktt, men den r ocks vldigt effektivt fr att ta bort tandsten och annan ansamling.'

    'Jag brjade mrka ngot obehag i min hunds mun. Hans tandktt r rtt, verkar ha inflammation. Och det finns ansamling av tandsten p hans tnder. Jag misstnker att det r ansamling av tandsten som orsakar tandkttsinflammation. Min vn rekommenderade denna spray till mig. Efter ngra anvndningar tar den verkligen bort tandstensuppbyggnad och tgrdar inflammationen i hans tandktt. Efter att behandlingen var klar. Hans mun var inte lngre smrtsam och hans andedrkt var frschare. God tandhlsa r s viktigt fr husdjur och jag r glad att det min hund kunde f den hjlp han behvde fr att underhlla den'

    Pet Oral Repair Gel r tillgnad att lsa orala problem skert och ofarligt. Denna orala reparationsgel r mycket ltt att anvnda. Den kan appliceras direkt p tnderna eller anvndas med andra orala produkter eller tandkrm. Den sprider sig ltt och frdelar sig jmnt p tnderna och riktar sig ltt mot svrtkomliga omrden dr tandsten kan byggas upp.
    Vad gr Pet Oral Repair Gel fr mitt husdjurs tnder?
    Blekar tnderna

    Pet Oral Repair Gel hjlper husdjur att ta bort tandsten, bakterier och mer och lmnar tnderna helt vita p 1 vecka, oavsett om de r gula eller svarta.

    Eliminerar dlig andedrkt

    Pet Oral Repair Gel hjlper till att ta bort bakterierna som orsakar dlig andedrkt, tandsten, tonsillstenar, hligheter och mer, vilket helt hjlper till att utrota dlig andedrkt, och den tillsatta mentolen frschar upp andedrkten.

    Tar bort kalkyl

    Tandsten r frkalkat plack som inflammerar tandkttet och kan leda till benfrlust, lsa tnder, tandknslighet etc. Pet Oral Repair Gel hjlper till att eliminera plack och ta bort envis tandsten som fsts p tnderna, s att ditt husdjurs tnder r vita och friska igen.

    Nyckelingredienser

    Bakpulver innehller milda ntande egenskaer som kan hjlpa till att avlgsna tandstensansamlingar p tnderna. Bakpulver har ocks en neutraliserande effekt p syror i munnen som orsakar karies, vilket gr det till ett anvndbart verktyg fr att frebygga tandsten.

    Galla japonica: det kan hmma kvarvarande anaeroba bakterier i rotkanalen, signifikant hmma enterococcus faecalis och dess vidhftningsfrmga, hmma aktiviteten hos tidig Candida albicans biofilm och kan ven blockera dentintubuli och minska risken fr infektion som invaderar rotkanalen . Det kan behandla karies mycket bra och hjlpa tnderna att terhmta sig.

    Triphala: Med antibakteriella, antiinflammatoriska och fria radikaler kan den dda streptokocker mutans och hmma bildningen av streptokocker mutans biofilm, s att den effektivt kan ta bort tandplack och effektivt skydda tandkttsvvnadsceller frn skador av fria radikaler.

    Citronsyra:r en naturligt frekommande syra som kan finnas i citrusfrukter som citroner, limefrukter och apelsiner. Dess frmga att eliminera tandstensansamling och ka den allmnna tandhlsa gr den till en framtrdande ingrediens i munvrdsprodukter. Frmgan hos citronsyra att lsa upp mineralavlagringar p tnderna r en av dess frmsta frdelar fr utrotning av tandsten. Citronsyra innehller ocks antibakteriella egenskaper som kan hjlpa till att minska farliga bakterier i munnen. Detta kan hjlpa till att frhindra uppbyggnad av plack och tandsten, samt minska risken fr karies och tandkttssjukdomar.

    Pepparmyntsextrakt

    En av de frmsta frdelarna med pepparmyntsextrakt r dess frmga att frscha upp andedrkten och lmna munnen ren. Den innehller mentol, som har en kylande effekt och kan hjlpa till att maskera dlig andedrkt. Det kan ocks frmja salivproduktion, vilket kan hjlpa till att avlgsna matpartiklar och bakterier som leder till tandstensutveckling.

    Tysk kamomill

    Den fungerar utmrkt fr knslig hud eftersom den kan lugna trasiga kapillrer fr sina antiinflammatoriska och antiallergiska egenskaper. S det r bra fr att lindra bldande tandktt och tandknslighet.

    'Att ta bort tandsten fr min hund var en grundlig och viktig upplevelse. Jag bestmde mig fr att prova denna Repair Gel efter att ha mrkt en ansamling av tandsten p min hunds tnder. Produkten var ltt att anvnda och krvde helt enkelt att jag sprayade den p min hunds tnder en gng om dagen. Efter ngra veckors anvndning av produkten mrkte jag en betydande minskning av tandstensuppbyggnaden p min hunds tnder. Min hund verkade ocks njuta av produktens smak, vilket var en bonus. Jag var njd med resultatet av att anvnda denna tandstensborttagningsprodukt och skulle definitivt rekommendera den till andra hundgare som letar efter en bekvm och effektiv lsning fr att underhlla sin hunds tandvrd. hlsa. '

    “Efter att ha anvnt en produkt som tar bort tandsten frn min katts tnder har jag mrkt en betydande frbttring av min katts munhlsa. Produkten r ltt att anvnda och allt jag behver gra r att applicera den jmnt ver kattens tnder varje dag. Jag var imponerad av produktens effektivitet och min katt verkade inte ha ngot emot smaken alls. Han dricker grna vatten varje dag och jag r glad att se att han fr den tandvrd han behver utan att behva genomg ett invasivt ingrepp.”

    Produktinformation

    Storlek: 3ml*2

    Anteckningar

    • P grund av manuella mtningar, vnligen tillt sm mtavvikelser.
    • P grund av de olika display- och ljuseffekterna kan den faktiska frgen p fremlet skilja sig ngot frn frgen som visas p bilden.

    VR GARANTI:

    • Vi tror att vi har ngra av de mest innovativa produkterna i vrlden, och vi vill se till att vi backar upp det med en riskfri 30-dagars garanti.
    • Om du av ngon anledning inte har en positiv upplevelse kommer vi att gra allt fr att du ska vara njd med ditt kp.
    • Vi vill att du ska vara sker p att det r absolut noll risk att kpa och prova produkter. Om du inte gillar det och inte mr dligt s gr vi det rtt.
    • Vi mailar support. Om du behver hjlp, vnligen kontakta oss.

  • Order processing time 1-3 days, personalized orders take 1-5 days. Do not accept urgent orders.

    Dure to the COVID-19, destination dispatch may delay 3-7 days.

    Express shipping option is not visible so far, cause the cost is expensive and delivery time can not be guaranteed, please contact if necessary.


    Methods

    Area

    Estimated Delivery Time

    Tracking

    Cost

     Carrier

    Standard Shipping

    United States, Canada, United Kingdom, Spain, Germany, France and all the European countries

    7-15 days

    Yes

    Free Shipping >$14.99

    USPS,Canada Post,Royal Mail,POST Luxembourg,China Post,4PX Express

    Australia ,New Zealand, Singapore, Japan, South Korea, Thailand, Malaysia, Tai Wan, Hong Kong

    7-15 days

    Yes

    Free Shipping >$14.99

    Australia Post,New Zealand Post,Singpost,Japan Post,SF EXPRESS,China Post,4PX Express

    Middle East countries

    8-18 days

    Yes

    Free Shipping >$14.99

    Aramex,China Post,4PX Express

    Brazil, Mexico

    30-45 days

    Yes

    Free Shipping >$14.99

    Correios,Mexico Post,China Post,4PX Express

    Other countries

    12-30 days

    Yes

    Free Shipping >$14.99

    China Post,4PX Express

    Express Shipping

    Brazil, Russia

    8-15 days

    Yes

    Free Shipping >$199

    EMS,DHL,4PX Express

    All countries except Brazil and Russia

    5-8 days

    Yes

    Free Shipping >$199

    DHL,UPS,FEDEX,EMS,4PX Express



    Payment Methods

    We accept PayPal,Wire Transfer as secure payment methods.


    PayPal & PayPal Express

    The most convenient payment method all over the world. No PayPal account required when pay with PayPal Express




    Wire transfer

    For orders which exceed $1000 , Please contact us for our account information , we will give you the VIP prices.


    Have payment problems? Please check HOW TO ORDER?




  • Intellectual Property and Content Usage

    Thank you for visiting veasoon.com! We appreciate your interest in our products. We want to be transparent about the origin of our design materials and accessories:


    Design Materials:Some of our design materials are sourced from the Internet. We make every effort to use materials that are free from copyright restrictions or have been appropriately licensed for use. However, if you believe that any of our design materials infringe upon your intellectual property rights, please contact us immediately, and we will take prompt action to address the issue.


    Accessories from Suppliers:Certain accessories available on our platform are sourced from third-party suppliers. We work closely with our suppliers to ensure the legitimacy of their products. If you have concerns about the authenticity or intellectual property of any accessory, please bring it to our attention, and we will investigate the matter promptly.


    Contact Us:If you believe that any content on our website infringes upon your intellectual property rights or if you have any questions regarding our products, please contact us at [Your Contact Information]. We are committed to resolving any issues promptly and maintaining the integrity of intellectual property.


    Note:This disclaimer is for informational purposes only and is not intended as legal advice. For legal inquiries, please consult with a qualified professional.

    Thank you for your understanding and cooperation!

    VEASOON INDUSTRIAL CO., LTD.

    E-mail:hello@veasoon.com